Máme otevřeno denně od 08:00 do 16:00
cs

Už jste viděli žhavé novinky JOBky?

25.04.2022

Nový design

Vážení,

dovolte mi, abych Vám představil pár novinek ze světa JOBky a dostal Vás tak za naši oponu.

Jedna z novinek je nový hábit aplikace JOBka, a to zcela novější, atraktivnější a modernější vzhled. Je to jedna ze změn, o které jste už možná slyšeli a možná jste ji již zaznamenali, nicméně je to jedna z novinek, co zaměstnanci ocení a také je to přitáhne o něco více k aplikaci, jelikož vzhled se nyní může přizpůsobit více k firemním barvám a tematice. Je důležité podotknout, že přechod na nový vzhled je zcela ZDARMA, a proto neváhejte a kontaktujte nás.

JOBka Kiosky

Další z našich novinek jsou JOBka kiosky, dostupné ve třech velikostech - 10", 15" a 22 palců. Kiosky disponují třemi možnostmi umístění dle Vašich preferencí: lze je pověsit na zeď, položit se stojánkem na stůl, a nebo postavit do prostoru na vlastním stojanu.

JOBka kiosek je skvělá varianta pro zaměstnance, kteří nevlastní chytré telefony. Zároveň je to další možnost pro firmy, kde zaměstnanci nemají přístup ke svým mobilním zařízením během pracovní doby.
Kiosek má v sobě předinstalovaný systém JOBka. Zaměstnanci se do svého účtu přihlašují pomocí stávající čipu / čipové karty, stačí ji přiložit ke čtečce a kiosek je automaticky přihlásí. Video pro lepší představení kiosku naleznete ZDE.

JOBka Open Day

V posledním newsletteru jsme zmiňovali náš JOBka Open Day - naši akci, kde představíme novinky, nové partnery a mnoho dalšího. Pokud stále váháte, zda se přihlásit, tak právě teď je nejvyšší čas - lístky stále mizí!

Obsahem akce bude představení novinek z posledních verzí JOBky, vystoupení skvělých hostů z řad našich partnerů (PalmApp.cz - výplata kdykoliv, Směny.cz - chytré plánování směn, uLékaře.cz - digitální lékař v mobilu, TCC online - zaměstnanecké průzkumy a Signi - digitální/on-line podepisování). Nebudou chybět ani příklady z praxe a náhled do budoucnosti JOBky. Samozřejmě též vznikne prostor pro dotazy a konzultace.

Těšíme se na Vás v příjemném prostředí Bistra Helen v Olomouci nebo v Resortu Brdy v Mýtě u Rokycan. Připravujeme pro Vás výborné jídlo a skvělý program.

Přihlášku si stáhněte zde a vyplněnou ji prosím posílejte na naši milou asistentku Nikolu (asistentka@jobka.cz).


Olomouc (Bistro Helen): 17.5.2022

  • Omezený počet 20 míst.
  • Cena vstupenky: 900 Kč

Mýto u Rokycan (Resort Brdy): 26.5.2022

  • Omezený počet 50 míst.
  • Cena vstupenky: 900 Kč (bez ubytování).
  • Cena ubytování se snídani 1.250 Kč - v případě objednání ubytování přes JOBku obdrží ještě 15% slevu z ceny vstupenky.


Děkuji Vám všem za důvěru a přeji hezký den.

Marek Ander
CEO
JOBka Plzeň