Máme otevřeno denně od 08:00 do 16:00
cs

Veřejné API otevírá nové možnosti aneb novinky ve verzi 4.1

27.09.2023

Jsme moc rádi, že vám můžeme představit nejnovější verzi aplikace JOBka – verzi 4.1. Tato aktualizace přináší několik revolučních vylepšení a nových funkcí. 🙏🤩

Hlavní změnou je určitě veřejné API. Protože API je láska. 😍

Co to API vlastně je?

API (rozhraní pro programování aplikací) je technologie, která umožňuje různým softwarovým aplikacím komunikovat a interagovat mezi sebou. To může být přirovnáno k mostu mezi dvěma různými programy, který umožňuje datům a funkcím jednoho programu být využity v jiném programu, aniž by bylo nutné vytvářet nové funkce od základu. Veřejné API má potenciál posunout aplikace na úplně novou úroveň. 📲

S API můžete snadno integrovat například onboardingový proces, knihu návštěv nebo dokonce data z výroby aniž byste museli strávit spoustu času a úsilí na vytvoření všeho od nuly. To znamená rychlejší vývoj, více možností a lepší zážitek pro vaše uživatele.

💡Díky API se spojuje a integruje.

➡️ API umožňuje jednoduché a rychlé propojení různých systémů a aplikací, což vede k efektivnější výměně dat a kompletní digitalizaci procesů.

➡️ Naše revoluční API otevírá dveře k neomezeným možnostem pro rozšíření funkcí aplikace JOBka a bezproblémové propojení s dalšími klíčovými systémy ve vašem ekosystému. Získejte konkurenční výhodu a zautomatizujte své pracovní postupy s naším výkonným rozhraním.

➡️ API poskytuje možnost automatizovat opakující se procesy ještě lépe, což vede ke snížení manuální práce a zvýšení efektivity. Tím ušetříme čas a peníze.

A v čem může API usnadnit život s běžným provozem konkrétně ve vaší JOBce? 😍

  • automatická aktualizace zaměstnanců
  • aktualizace čísel čipových karet pro kiosky
  • zobrazení přehledu docházky
  • automatická přání k pracovnímu výročí, narozeninám a svátku
  • notifikace od partnerských řešení, např. čerpání zůstatku cafeterie sdělením zaměstnancům přímo do jejich JOBky
  • můžeme tak snadněji vytvářet různá partnerská řešení s napojením na jejich vlastní systémy jako je například oznámení lékařské prohlídky, příchozí návštěvy apod.

💡API je tedy klíčovým stavebním blokem digitálního světa, který otevírá mnohé dveře. Nabízí nám hodně nápadů a technických řešení pro budoucí vývoj aplikace. 🚪

Webová verze JOBky:

💡Přidán nový modul JOBka Card.

💡Nový typ modulu "Kontakty" (včetně vyhledání konkrétního kontaktu, otevření e-mailové adresy v e-mailovém klientu a tel. čísla na detailu kontaktu).

💡Obarvení webové JOBky dle firemních barev.

💡Úprava celkového stylu, aby byl co nejpodobnější stylu mobilní aplikace (hlavičky, pozadí atd.).

💡Byly přidány statistiky návštěvnosti.

Kiosek:

💡Možnost odhlásit se z kiosku i pokud není připojen k internetu. 😍

💡Čtení Dallas čipů. 

⚠️ Na podpoře si nyní můžete nově zažádat zapnutí webové verze JOBky. 🙏🤩

📲 Nové telefonní číslo na naší podporu je: +420 371 655 500.